About

Leren aandacht te schenken aan wat er is op dit moment en dat te nemen zoals het is. Met vriendelijke aandacht aanwezig zijn. In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen die in de toekomst liggen of bezig te zijn met herinneringen uit het verleden. Echt stil te staan en de rozen te ruiken, te luisteren en te ervaren wat er is. Stil zijn en verbonden. Dat verlangen is mijn drijfveer en nodigt mij uit om stil te staan en om in beweging te komen. Het trainen van die aandacht helpt mijn denkgewoonten te herkennen die negatief zijn en ellende veroorzaken en een balans te vinden tussen doen en zijn. Leren de rust en helderheid op te zoeken in mijzelf, mijn talenten te ontdekken en in te zetten en om te gaan met onrust zonder mijzelf daarin te verliezen.

Mensen ondersteunen en begeleiden om te ontdekken op welke manier zij meer balans in hun leven kunnen ervaren en doen waar hun hart van gaat zingen, ervaar ik als vreugdevol en dankbaar werk. Ik heb een rotsvast vertrouwen in de rijkdom aan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden die mensen in zich hebben. De combinatie van psychosynthese, systemisch werk en mindfulness is aanvullend en inspirerend. Sinds 2001 begeleid ik in mijn praktijk mensen die vast lopen in hun leven en op zoek zijn naar meer evenwicht en verbinding in hun dagelijks leven.

Ik ben gediplomeerd psychosynthese gids sinds 2001 (ingeschreven in het register van de Psychosynthese Academie.), Opgeleid in Systemisch werken (Phoenix 2010) en Trainer Mindfulness (see true 2018).